no-img
asrfiles بهترین مرجع خرید و فروش فایل

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها - asrfiles بهترین مرجع خرید و فروش فایل


asrfiles بهترین مرجع خرید و فروش فایل
asrfiles ادامه در http://asrfiles.ir/asrfiles ادامه در http://asrfiles.ir/
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها
zip
ژانویه 12, 2018

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها


تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

دانلود مقاله  تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنهابا فرمت ورد و قابل ویرایش در 27صفحه

درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی

 این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد :

مقدمه

سوابق تحقیق

متن تحقیق

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع و ماخذ

 

مقدمه

 

با وجود نگرانی های فزاینده ای که اخیراً مصرف مواد غذایی دریایی را زیر سوال برده بود و خوردن ماهی و دیگر خوراکی های دریایی را به خاطر بلعیده شدن جیوه و مواد آلاینده دیگر توسط آبزیان، خطرناک اعلام کرده بود، با توجه به آزمایش ها و تحقیقات متعدد مشخص شد که فواید مصرف یکی دو وعده غذای دریایی شامل انواع ماهی و غذاهای دریایی دیگر در هفته، از خطرات احتمالی آنها بسیار بیشتر است.

 

مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی نه تنها به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری قلبی کمک می کند، بلکه مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده موجب تقویت بینایی و رشد بهتر مغز جنین و نوزاد می شود. دريا در ادبيات كهن ما همواره با صفت سخاوت و بخشندگي توصيف شده است. ما آنچه را براي حفظ سلامت به معني كامل كلمه نياز داريم، در آن پيدا مي كنيم. از منظره زيباي آرامش و طغيانش كه روان ما را تسكين مي دهد تا سفره گسترد هاي كه انواع گياهان و جانوران مفيد براي سلامت جسم انسان را در خود مي پروراند.تمام اين نعمت ها را خداوند بخشنده در اختيار ما قرار داده است تا به غفلت نخوريم…

 

آبزيان به لحاظ داشتن ويژگي هاي زير از نظر ارزش تغذي هاي در اولويت مصرف قرار م يگيرند:

 

1) ميزان هضم پذيري گوشت ماهي بين 89 تا 96 درصد مي باشد در حالي كه اين مورد درباره گوشت مرغ وگاو 87 تا 90 درصد است..

 

2) از آنجايي كه بيماري هاي مشترك بين انسان و آبزيان بسيار پايين تر از بيماري هاي مشترك بين انسان و دام است مي توان گفت گوشت آبزيان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طيور است.

 

3) غني بودن گوشت آبزيان از املاح معدني مانند آهن، سلنيم، يد، كلسيم و منيزيم و… ويژگي خاصي به

 

گوشت آبزيان م يدهد

 

4) غني بودن گوشت آبزيان از اسيدهاي چرب امگا 3 مانند ايكوزاپنتانوييك اسيد و دوكوزاهگزانوييك اسيد وهمچنين گروه لينولييك، لينولنيك و اراشيدونيك از نظر تغذيه اي جايگاه خاصي به آبزيان مي دهد.

 

5) بر اساس تحقيقات و مطالعات كلينيكي صورت گرفته مصرف ماهي و فرآورده هاي آبزيان تاثير شگرفي بر

 

پيشگيري و حتي درمان بسياري از بيماري ها دارد.

 

سوابق تحقیق

 

اسدی در کتاب تاریخچه مواد غذایی تركيب شيميايي می گوید گوشت آبزيان شامل آب، پروتئين، چربي، كربوهيدرات، ويتامين ها و مواد معدني است. آب بيشترين وزن فيله را تشكيل مي دهد. يعني در ماهيان كم چرب يا بدون چربي، حدود 80 درصد و در ماهيان چرب مانند ساردين و قباد حدود 70 درصد وزني فيله را شامل مي شود. مقدار پروتئين در گوشت ماهي اغلب بين 15 تا 20 درصد بوده كه گاهي اوقات ممكن است به كمتر از 15 درصد و يا بالاتر از 28 درصد نيز برسد…………..

 

برای دانلود و خرید فایل اینجا کلیک کنید



asrfiles ادامه در http://asrfiles.ir/

درباره نویسنده

omidbox 81813 نوشته در asrfiles بهترین مرجع خرید و فروش فایل دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *